برای اخذ ویزای کشور عمان باید مراحل مختلفی طی کرد؟

اخذ ویزای کشور عمان:

الزامات اخذ ویزای کشور عمان شامل چه چیز هایی می شود؟

برای سفر به این کشور شما نیاز به اخذ ویزای کشور عمان دارید.

تنها شهروند های شش کشور معاف از اخذ ویزای کشور عمان هستند.

ممکن است شما ویژگی های لازم برای اخذ ویزای الکترونیک را داشته باشید که همه چیز را بسیار راحت تر خواهد کرد.

با این حال شما باز هم باید الزامات لازم را داشته باشید، اما جای هیچ گونه نگرانی برای شما وجود ندارد.

اولین اقدام لازم برای اخذ ویزای عمان این است که ببینید شما ویژگی های لازم برای اخذ ویزای الکترونیکی کشور عمان را دارید یا خیر. در این صورت باید به سفارت کشور عمان در کشور خودتان مراجعه کرده و برای اخذ ویزای کنسولی اقدام کنید.

قدم دوم اطمینان از پاسپورت است. شما باید پاسپورت معتبری داشته باشید که از زمان ورود به کشور عمان حداقل به مدت شش ماه اعتبار داشته باشد.

هم چنین برای اخذ ویزای الکترونیکی شما باید کپی صفحات پاسپورت خود را اسکن کرده و در بخش مخصوص آن آپلود کنید.

هم چنین باید عکس استاندارد پاسپورت خود را هم در سایت آپلود کنید.

این عکس باید با پس زمینه سفید بوده، بدون استفاده از کلاه و عینک باشد و هم چنین حداکثر برای شش ماه گذشته باشد.

هم چنین باید یک e – mailمعتبر هم برای مدیریت امور مالی ویزای الکترونیکی خود داشته باشید.

در صورت پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزا، یک لینک مستقیما به پاسپورت شما داده می شود ولی باید کپی پرداختی را که به شما e- mailزده می شود را حفظ کنید.

هم چنین موارد زیر را هم باید در نظر بگیرید:

ویزای توریستی:

  • با اخذ ویزای توریستی تنها قادر به اقامت به مدت سی روز در این کشور هستید.
  • با هر بار اخذ ویزا تنها یکبار می توانید به این کشور سفر کنید.
  • قیمت این ویزا تنها 20 ریال عمان است.
  • در صورت ابطال ویزا 10 ریال عمان در ازای هر روز اقامت اضافه در این کشور باید پرداخت کنید.

 

ویزای کشور عمان

 

مراحل و مراکز مجاز جهت اخذ ویزا(لیست اول، ویزای الکترونیکی e – visa))(:

  • کلیه ی نمایندگی های سلطان نشین عمان در خارج از کشور
  • اداره کل پاسپورت و صدور اقامت و یا هر یک از مراحل مجاز آن
  • صدور درخواست الکترونیکی توسط یک نماینده محلی هم چون شرکت های توریستی و اقامتی و یا دفاتر و هتل های دارای مجوز

 

مراکز مجاز جهت اخذ ویزا(لیست دوم):

مراجعه به نمایندگی های کشور عمان در کشور متقاضی اخذ ویزای کشور عمان و یا دفتر ها و شرکت های مجاز و انجام امور اولیه ی جهت اخذ ویزا

ارسال فرم  درخواست الکترونیکی توسط یکی از مرکز های مجاز

نامه درخواست را با مهر و موم مرکز مجازی که به آن مراجعه کرده اید بسته بندی کرده و به همراه امضای مدیر موسسه ارسال کنید.

کپی گذرنامه معتبر و دارای حداقل شش ماه اعتبار را به نامه خود ضمیمه کنید.

اگر قصد سفر تجاری و بازرگانی دارید، کپی گواهی شرکت بازرگانی، سند و مجوز بازرگانی را هم به نامه درخواست ویزای خود ضمیمه کنید.

 

 

درباره نویسنده

client-photo-1
مدیر سایت
من رامین دوروزه هستم طراح سایت های فروشگاهی

دیدگاه

پاسخی بگذارید